Képszerkesztés – Online Tanfolyam


 

Tanuld meg könnyedén a képszerkesztés alapjait, és alkalmazd a mindennapokban, még akkor is, ha soha nem foglalkoztál eddig ilyesmivel.

 

17 leckéből álló online tanfolyam, amiben lépésről lépésre tanulhatod meg többféle képszerkesztő program használatát.

 


 

Üdvözöllek, kedves Látogató!

.

1
Györfiné Szabó Orsolya tanfolyamvezető

 

Rögtön néhány kérdéssel fogadlak:

 • Jó ismerősi viszonyban vagy-e a számítógéppel?
 • Ki tudod-e használni a számítógép adta lehetőségeket a mindennapjaidban?
 • Tudsz-e az informatikai eszközökkel magadnak, vagy a gyerekeidnek, unokáidnak hasznos, vagy szórakoztató dolgokat, játékokat készíteni?
 • Tudod-e olyasmire használni, ami akár a hétköznapokat megkönnyíti, vagy a munkádban segítségedre van?

Ha legalább egy NEM válaszod is volt, akkor neked érdekesek lehetnek az alábbiak, olvass tovább!

A mai kor kétségtelenül egyre inkább a számítástechnika, az informatikai eszközök és az internet kora. Mindez elég jelentős kihatással van mindannyiunk életére, a munkában és a magánéletben egyaránt. Abban nyilván egyetértünk, hogy egy mai embernek egyre inkább ismernie és használnia kell a modern technika és eszközök kínálta lehetőségeket, bele kell tanulnia, ha nem akar lemaradni a gyerekek, unokák, munkatársak mögött.


Álláskeresésnél, munkavállalásnál, munkavégzés közben, otthon a gyerekekkel tanulva, szabadidő eltöltésének szervezésében, utazásoknál, vásárlásoknál, és még számtalan területen belebotlunk abba, hogy ezt-azt számítógépen, interneten kell megkeresnünk vagy megcsinálnunk.

Van akinek mindenféle számítógépen elvégzendő műveletre ott van az okos “szomszédpisti” akit meg lehet kérni – míg meg nem unja az állandó nyaggatást. Vagy jó esetben van olyan családtag – többnyire a gyerek vagy az unoka – aki megmutatja, vagy inkább megcsinálja helyetted, mert úgy egyszerűbb, nem kell annyit magyaráznia…

És van, aki igyekszik sok mindenbe önállóan beletanulni, aztán önállóan megoldani az adódó feladatokat.
(Ami nem mellékesen hihetetlen mértékben tudja növelni az ember önbecsülését és önbizalmát is 🙂 )

Nos, “szomszédpistivel” nem szolgálhatok, de egy tanfolyammal igen, ahol olyan ismereteket kapsz, melyeket akár a mindennapjaidban, akár a munkában is nagyon sokoldalúan tudsz majd használni.

.


MIRE TUDOD HASZNÁLNI A KÉPSZERKESZTÉST?


Ízelítőként összeszedtem neked néhány ötletet,
hogy Te mire használhatod az informatikát, a számítógépet, a laptopot – és a képszerkesztést.

kle
 • A családodról készülő fotókból szuper montázsokat készíthetsz, feldobhatod őket keretekkel, feliratokkal.
 • A fotók kevésbé jól sikerült részeit eltüntetheted, javíthatod.
 • Készíthetsz egyedi családi fotóalbumot, fotókönyvet.
 • Családi, vagy egyéb eseményekre készíthetsz meghívókat, ültetőkártyákat, plakátokat, stb.
kll
 • Tervezhetsz, szerkeszthetsz névjegykártyát, képeslapot.
 • Összeállíthatsz pl. saját szakácskönyvet, saját készítésű fotókkal illusztrálva.
 • Eladó dolgaidhoz készíthetsz ötletes, kreatív képes hirdetéseket.
 • Feldobhatod a közösségi oldalaidat egyedi fejléc képekkel.
hj
 • Készíthetsz magadnak a saját fotókból szerkesztett vicces képsorozatokat.
 • Ha szolgáltatási területen dolgozol, készíthetsz az ügyfeleidnek kuponokat.
 • Ha éppen álláskereső vagy, szerkeszthetsz egyedi önéletrajzot, amire tuti felfigyelnek a munkaadók.
 • Gyerekeknek készíthetsz kártyajátékokat, szemléltető képeket, oktatójátékokat, vagy akár kirakó játékokat is.
 • Ésatöbbi-ésatöbbi-ésatöbbi…. a lehetőségek száma kb. végtelen!

 

Ez csak néhány ötlet volt fantázia indítóként, de mindegyikben közös, hogy sokkal egyszerűbb dolgod van, ha értesz valamilyen képszerkesztő programhoz.


AMIT A TANFOLYAMON MEGTANULHATSZ

Ha eddig még sosem volt dolgod ilyen programokkal, de beindult a fantáziád, mi mindent tudnál elkészíteni a segítségével, akkor ez az online képszerkesztő tanfolyam Neked szól!

A Kezdő Kreatív Képszerkesztő online tanfolyamon többféle szerkesztő programmal, sokféle módszerrel ismerkedhetsz meg. Mindezt a kezdők számára is könnyen érthető, követhető, “szájbarágós” módon, a leírt tudnivalókat videókkal is érthetőbbé téve kapsz meg minden leckét.

6

 

 • Alapismeretek: képek formátumai, mérete, felbontása – mi mit jelent?
 • INGYENESEN használható képszerkesztő programok – melyik mire jó?
 • INGYENESEN és SZABADON felhasználható képek lelőhelyei – miért kell erre ügyelni?
 • Képernyőfotózás – mikor, miért, mivel, hogyan?
 • Képek átméretezése – mikor szükséges, mire kell ügyelni?
 • Képek átalakítása – hogyan tudsz részleteket eltüntetni, feliratozni, átszínezni, keretezni, montázst készíteni?
 • Képek színeinek változtatása, színek “lopása”, beállítása – hogyan?
 • Gyakorlati HOGYANOK: Hogyan tudom megcsinálni….?
 • És még sok más tipp és trükk, amivel kreatívan készíthetsz saját műveket 🙂

7

 


INGYENES TUDÁSANYAGOK

8Ugye Te sem szereted a zsákbamacskát? Én sem. Ezért a tanfolyam egyik leckéjét ingyenesen elérhetővé tettem. Minden kötelezettségtől mentesen megnézheted, hogyan épülnek fel a leckék, és ebből az ingyenes leckéből máris egy sokrétűen használható ismeret birtokába jutsz.

De nem csak ez lehet a tiéd.

Tippgyűjteményünkből további ötleteket kaphatsz arra, mire használhatod még a képszerkesztést.

A Képmágus Ingyenes Minitanfolyam pedig egy gyorstalpaló összefoglaló alapismeretet ad arról, mi mindent meg lehet tanulni ebben a témában.

Kérd  el az ingyenes tudásanyagokat!

Kattints a képre!

ingyenes-anyagok


HALLGATÓK VÉLEMÉNYEI

85 hallgató végezte el a tanfolyamot bő egy év alatt – volt köztük anyuka, nagymama, pedagógus, vállalkozó is -, többségük korábban egyáltalán nem foglalkozott még képszerkesztéssel.

A következő néhány bejegyzés a tanfolyami zárt oldalról való, ezeket a hallgatók írták hozzászólásként az egyes leckékhez:

.


GYAKORI KÉRDÉSEK


9Mit takar az, hogy online tanfolyam?

A tanfolyam elvégzéséhez nem kell eljárnod otthonról, minden az internet segítségével zajlik. A jelentkezést és befizetést követően regisztrálva leszel egy zárt oldalra. Egyedi azonosítóval tudsz bejelentkezni, ott éred el az egyes leckéket.

Milyen formában kapom a leckéket?

3 naponta kapsz egy-egy emailt, benne az aktuális lecke elérésének linkjével (részletfizetés választása esetén az első részlet befizetése után megkapod az első 8 lecke elérési linkjét, a második részlet befizetése után pedig a többi lecke linkjét, és a bónuszokat). A linkek eléréséhez be kell majd jelentkezned a zárt oldalra az egyedi azonosítóddal. Lesznek videó formában készült leckék, amikben élőben mutatom, mit hogyan tudsz megcsinálni, csinálhatod velem együtt. Ezekhez a videókhoz is fogsz többnyire egy írott, képekkel illusztrált kivonatot is kapni – van akinek a videós forma könnyebben elsajátítható, van akinek az írott változat. Lesznek olyan leckék, amik csak írott-illusztrált formában készültek. És lesznek gyakorlati feladatok, “házi feladatok”. Sőt, a végén még vizsgázni is fogsz – no, ettől ne ijedj meg, mire a végére érünk, játszva megoldod a vizsgafeladatot 🙂

Meddig férek hozzá a zárt oldalon a leckékhez?

A tanfolyam befejezését követően továbbra is korlátlan ideig hozzáférsz a zárt oldalon a leckékhez. Ez alatt az idő alatt alaposan be tudod gyakorolni a megszerzett ismereteket.

Mi van akkor, ha pl. beteg leszek, és nem tudom követni a leckéket?

Ha ilyen eset adódik, hogy önhibádon kívül hosszabb-rövidebb időre kiesel a tanfolyam menetéből, csak jelezned kell. Amikor újra “csatasorba” tudsz állni, onnan folytathatod, ahol éppen abba kellett hagynod.

Milyen alap ismeretek vagy eszközök, programok szükségesek a tanfolyamhoz?

Ha a számítógépedet már be tudod kapcsolni, és használod a Facebookot, és valamilyen levelezőt – ennyi ismeret nagyjából elég is. Kell egy asztali számítógép vagy laptop, internet kapcsolat és egy fejhallgató a videóleckék zavartalan hallgatásához. Másra nem igazán lesz szükséged, illetve amire szükség lesz, azt a tanfolyam során megkapod. Ja, és nem árt, ha leckénként fél-egy óra tanulási idővel is rendelkezel 🙂

Összesen hány leckéből áll a tanfolyam?

A KKK – Kezdő Kreatív Képszerkesztő online tanfolyam 17 leckéből áll. Jelenleg. Ez azért nem a végleges leckeszám, mert menet közben is mindig találok valami olyan újdonságot, amivel mindenképpen ki szeretném egészíteni a leckesorozatot, mert ezt is, meg azt is, meg amazt is szeretném neked megmutatni 🙂 Ha ilyen adódik, még a tanfolyam befejezése után is kaphatsz tőlem időnként egy-egy újabb bónusz leckét – természetesen ezért már nem kell fizetned, ez a tanfolyamot elvégzőknek grátisz járni fog.

7

 


MENNYIBE KERÜL?

A TANFOLYAM RÉSZVÉTELI DÍJA:

Egy összegben fizetve: 12 000 Ft

Két részletben fizetve: 2 x 7000 Ft*

* A részletfizetés választása esetén az első részlet befizetése után hozzáférést kapsz az első 8 leckéhez. A második részlet befizetését követően pedig megkapod a többi leckét, és a bónuszokat is.


 

BÓNUSZOK

 

vg3BÓNUSZ 1# 


Kedvezménykupon az előkészületben lévő új, VIDEÓKÉSZÍTÉS tanfolyamomhoz, 3000 Ft értékben. Ez a tanfolyam megtanítja neked többféle technikával, hogyan tudsz szuper videókat készíteni – akár előzetes ismeretek nélkül is.
A tanfolyam indulása néhány héten belül várható, a képszerkesztő tanfolyamra jelentkezők és az oldal hírlevelére feliratkozók értesülnek róla először.


11BÓNUSZ 2# 

A tanfolyam résztvevői bekerülnek egy zárt Facebook csoportba is. Ebben a csoportban folyamatosan kérhetsz segítséget a tanfolyam anyagával kapcsolatosan. Lesznek olyan ismeretek, amiket a tanfolyam elvégzése után is csak ebben a csoportban fogok megosztani.


12BÓNUSZ 3# 

Megkapod ajándékba a 21 TIPP: MIRŐL ÍRHATSZ SAJÁT EBOOKOT? című ötletgyűjteményt. Ha kacérkodtál már a gondolattal, hogy jó lenne saját könyvvel büszkélkedni, ebben a tippfüzetben sok ötletet találhatsz a témára vonatkozóan. Ezt használhatod például ötletadóként, ha a vállalkozásodhoz szeretnél “csalit” írni.

Több olyan tippet is találsz benne, amikhez szintén jó, ha tudsz bánni a képszerkesztővel is.

.

.

7 


 

MIKOR INDUL A TANFOLYAM?

 KÖVETKEZŐ CSOPORT INDUL: 2016. 11. 15.

Jelentkezési és fizetési határidő: 2016. 11. 14.


Mivel ez egy online tanfolyam, nincs olyan veszély, hogy amikor a lecke érkezik, “akkor éppen nem érek rá/nem leszek itthon”: szabad időbeosztás szerint, saját tempódban tanulhatsz.


KI VAGYOK, ÉS MIÉRT TANULJ TŐLEM?

 


1Györfiné Szabó Orsolya vagyok, jelenleg “szabadúszó” vállalkozó, előző életemben magam is pedagógus voltam. Lételemem a változatosság: nagyon sok mindennel foglalkoztam már eddig is, és folyamatosan keresem az új kihívásokat. A grafikai terület nagy kedvencem – annak ellenére, hogy nem vagyok végzettségem szerint grafikus szakember. De nagyon érdekelnek a kreatív dolgok, a grafikai munkákkal pedig imádok foglalkozni – rengeteg ismeretet szereztem önerőből, régóta hobbim a képszerkesztés.

Amikkel foglalkoztam az elmúlt években, a teljesség igénye nélkül:
* Jelenleg lassan három éve dolgozom egy cégnél, ahol – többek közt – oktató anyagokat, és képes marketing anyagokat készítek.
* Legutóbbi nagyobb munkám egy Magyarországon újonnan bevezetésre kerülő kozmetikai márka hirdetéseinek elkészítése volt.
* 3 éven keresztül készítettem egy nemzetközi fodrász-körmös-sminkes verseny weboldalát, reklám anyagait, a verseny online megjelenéséhez szükséges mindenféle anyagokat (meghívók, plakátok, szórólapok, stb.)
* Készítettem már 4 csillagos szállodának meghívót, kisvállalkozóknak (és magamnak is) weboldalakat, névjegykártyát, pontgyűjtő kártyát, hirdetőanyagokat, stb.
* 1 évig üzemeltettem saját hirdetőújságot a lakóhelyemen (szerveztem, szerkesztettem, készítettem mindent egyedül, a nyomdába adásig).
.
Ezekből is láthatod, elég sokrétű ismereteket kellett ezekhez a munkákhoz használnom, megszereznem – megrendelőim pedig elégedettek voltak a munkáimmal. És mivel mindezt magamtól tanultam – nem iskolai kereteken belül – jobban át fogom tudni adni neked, felesleges szakszavak és egyéb sallangok nélkül.

/+1: Eredeti végzettségem szerint pedagógus vagyok, több területen voltak már magántanítványaim. A visszajelzéseik szerint érthető, emészthető formában tudtam nekik átadni, amire szükségük volt. 🙂 /

7

 

 

EGYÉB INFORMÁCIÓK

.

TITOKTARTÁSI KÖTELEZETTSÉG:
A KKK – Kezdő Kreatív Képszerkesztő tanfolyamra való jelentkezéssel elfogadod azt az alapvető titoktartási szabályt, hogy az itt kapott tudásanyagot saját magáncéljaidra használod fel: nem használod fel hasonló tanfolyam létrehozására, vagy továbboktatására, és a tanfolyamon kapott anyagokat nem szolgáltatod ki harmadik félnek. Ennek megszegése esetén az okozott kárt részedre kiszámlázom, 200 000 Ft összegben.

JOGI TUDNIVALÓK:

 • Ha beküldöd a jelentkezési űrlapot, az elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, ami fizetési kötelezettséggel jár.
 • A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
 • A szerződést a jelentkezési űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással Györfiné Szabó Orsolya egyéni vállalkozóval kötöd.
  (4060 Balmazújváros, Bem József utca 15/a  Asz: 66893633-1-29, Email: csinaldkreativan@gmail.com)
 • A számlázás elektronikusan történik, emailben küldöm a hivatalos, törvényeknek megfelelő számlát, a fizetés teljesítése után. A számla kinyomtatva teljesen egyenértékű a papír alapon kiállított számlával.
 • Az esetleges panasz kezelési módja emailben történhet (csinaldkreativan@gmail.com)
 • A tanfolyam részvételi díja egy összegben fizetve 12 000 Ft, két részletben fizetve 2 x 7000 Ft. A részletfizetés választása esetén az első részlet befizetése után hozzáférést kapsz az első 8 leckéhez. A második részlet befizetését követően pedig megkapod a többi leckét, és a bónuszokat is.
 • Korábban megszerzett, a képszerkesztő tanfolyamra beváltható kuponokat csak az egyösszegű fizetés esetén tudjuk beszámítani.
 • A leckék 3 naponta kerülnek kiküldésre. Fenntartom annak jogát, hogy indokolt – vis major – esetben a leckék felkerülési időpontján módosítok – email értesítés mellett.
 • Tárhelyszolgáltató: Hostinger International Ltd. Cím: 61 Lordou Vironos Street
  6023 Larnaca, Cyprus Email: office@hostinger.com

FIZETÉSI ADATOK, MÓDOK:

 • Elfogadott fizetési módok: előre utalás, vagy banki befizetés. A jelentkezésed beküldése után 24 órán belül megkapod a visszaigazolást a megadott email címen. Az emailben minden utaláshoz szükséges adatot megkapsz.

ELÁLLÁSI, FELMONDÁSI JOG:

 • A TANFOLYAM ELINDULÁSA ELŐTT:  megillet az elállási illetve szerződésfelmondási jog, A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted a csinaldkreativan@gmail.com címre küldve. A lemondó email tárgy sorába írd be, hogy „lemondás”, a levél szövegébe pedig a megrendelésed időpontját, a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint lemondod a részvételt.
 • A TANFOLYAM ELINDULÁSA UTÁN:  amennyiben az első tananyag részedre már kiküldésre került, onnantól már az elállási illetve szerződésfelmondási joggal nem élhetsz. A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján: 29. § m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

ELÉRHETŐSÉGEK:

Tel.: 70/315-8462
Email: csinaldkreativan@gmail.com

7

 

Tetszett? Ne fogd vissza az ujjad - oszd meg 🙂 Köszi!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on TumblrShare on YummlyEmail this to someonePrint this page